Vaccinaties,Chemische medicatie, Hom. Indicatie

Language
Dutch
Type
Paperback
Publisher
Cyron
Author(s) Ron van de Zee
Out of stock
€19.95

LET OP: hoekje van het boek is een beetje gedeukt. Verder als nieuw. Daarna uitverkocht.

 

De bijzonderheden en de conditie van de patint gedurende een eventueel voorafgegaan medicijngebruik, geven niet het zuivere beeld van de ziekte. (Hahnemann).

De symptomen die na het nemen van een krachtig werkend medicijn ontstaan, zijn niet bepalend voor een geneesmiddel, maar scheppen verwarring, ze stellen niet het echte beeld van de ziekte voor en derhalve staat de arts niets anders te doen dan af te wachten of op zijn best een erkend antidotum tegen het gebruikte medicament te geven. (Kent).


Medicijnziekten of vergiftigingen zijn ondermijnend voor de gezondheid. Het geneesmiddel dat gegeven is moeten we juist antidoteren. Enkelvoudige vergiftigingen zijn eenvoudig te herkennen aan de hand van hun symptomatologie, maar medicijnbeelden zijn vaak gecompliceerd en laten daardoor geen helder en duidelijk beeld zien. Daarom is het belangrijk dat we weten wat het vorige medicijn is geweest, waardoor ons werk vergemakkelijkt wordt. (Boger).

Bovenstaande citaten van de grote meesters maken de homoeopaat duidelijk dat hij bij medicijngebruik op zijn hoede moet zijn. Pas na het antidoteren, of het niet gebruiken van de medicijn-symptomen bij zijn analyse van de casus, kan hij de oorspronkelijke ziekte genezen. Medicijnbelasting is ook in de homoeopathie een onderschat gegeven. Het belang hiervan kan echter niet genoeg worden benadrukt als we zien dat de meeste patinten die een homoeopaat consulteren, veelal een lange medische geschiedenis hebben.


Dit boekje draagt, samen met het eerder verschenen werkje Enkele belangrijke Nosoden, oplossingen aan om deze medicijnbelasting te herkennen en waar nodig te antidoteren.
Er worden verschillende nosoden beschreven van vaccinatiestoffen. Ook worden enkele populaire chemische medicijnen besproken.
Veel auteurs spreken hun bezwaren tegen vaccinatie en chemische medicatie uit, maar een degelijke oplossing voor de klachten die daarna alsnog ontstaan, geeft men veelal niet. Dit boekje probeert de leemte die is ontstaan op te vullen.

More Information
ISBN9789071851261
AuthorRon van de Zee
TypePaperback
LanguageDutch
Pages56
PublisherCyron