Organon der Geneeskunst

Language
Dutch
Type
Hardback
Publisher
Homeovisie
Author(s) Samuel Hahnemann
5+ Items In stock
Delivery time 24 hours
€31.75
In het Organon heeft Hahnemann zijn eigen visie op de homeopathie neergelegd. Paragraafsgewijs wordt uiteengezet langs welke weg en met welke middelen men zieken weer kan genezen. Deze Nederlandse vertaling van de 6de editie is uitgebreid met een inleiding van Hahnemann, een samenvatting van alle paragrafen met rubrieksindeling (Gedachtengang van het Organon), een verklarende woordenlijst en register. Het klassieke standaardwerk over het ontstaan van de homeopathie.

Dr. Samuel Hahnemann is de grondlegger van de homeopathische geneeskunde. In het Organon heeft Hahnemann zijn eigen visie op de homeopathie neergelegd. Dit standaardwerk is dan ook al jaren verplichte kost voor eenieder die zich de homeopathie wil eigen maken.

Paragraafsgewijs wordt uiteengezet langs welke weg en met welke middelen men zieken weer kan genezen. Deze Nederlandse vertaling van de laatste, 6de editie is woordgetrouw en onverkort vertaald, inclusief Hahnemanns voorwoorden van de eerste en de zesde editie en diens Inleiding op het boek.

Deze editie is uitgebreid met een inleiding van Hahnemann, een samenvatting van alle paragrafen met rubrieksindeling (Gedachtengang van het Organon), een verklarende woordenlijst en register. Het klassieke standaardwerk over het ontstaan van de homeopathie.
More Information
ISBN9789071669033
AuthorSamuel Hahnemann
TypeHardback
LanguageDutch
Pages180
PublisherHomeovisie