Darmnosoden in de Homeopatische Praktijk

Language
Dutch
Type
Paperback
Author(s) John Saxton
2 Items In stock
Delivery time 24 hours
€34.00

De Groep middelen die bekend staat als de Darmnosoden is uniek zowel door hun afkomst als door de mogelijkheden die ze bieden. Ze hebben weliswaar enkele indicaties in acute situaties, maar ze zijn bijzonder bruikbaar bij de behandeling van chronische ziekten, omdat ze verbonden zijn aan en weerklank vinden in de miasmatische krachten die in het lichaam actief zijn. 
Deze middelen zijn ontstaan in de humane geneeskunde en op dat terrein hebben ze de meeste indicaties. In dit boek is de ontwikkeling beschreven en het achterliggende concept uitgelegd en bediscussieerd binnen de context van het moderne homeopathische denken. Het algemene gebruik van de groep in klinische situaties wordt uitgelegd en de materia medica van elke nosode wordt besproken. De methode van voorschrijven van de darmnosoden wordt geïllustreerd met casusbeschrijvingen uit zowel de humane als de veterinaire wereld, waarbij richtlijnen aan de orde komen die bij alle levende wezens toepasbaar zijn.
Deze derde editie is verbeterd en bijgewerkt om de lezers een nog beter inzicht te verschaffen in de boeiende wereld van de homeopathische praktijk. 

Over de auteur
John Saxton studeerde af aan het Royal Veterinary College in 1964, werd lid van de Faculty of Homeopathy in 1988 en Fellow in 1996. Na bijna veertig jaar gewerkt te hebben in de gewone dierenartsenpraktijk leidt hij nu een homeopathische dierenverwijzingspraktijk; hij schrijft, geeft les en neemt examens af in homeopathie. 
John heeft zowel nationaal als internationaal lesgegeven aan artsen, dierenarts-chirurgen en verpleegkundigen, zowel onafhankelijk als in dienst van de Homeopathic Professionals Teaching Group. Hij is examinator voor de Faculty of Homeopathy en erkend docent en examinator voor de International Association for Veterinary Homeopathy. Naast dit boek, heeft John ook de boeken Hahnemann’s Legacy in Homeopathic Practice en Miasms als Practical Tools geschreven en ook was hij co-auteur van het Textbook of Veterinary Homeopathy. 

More Information
ISBN9789076189871
AuthorJohn Saxton
TypePaperback
LanguageDutch
Pages181