Autisme; de wanhoop voorbij CEASE Therapie - 2e druk

Language
Dutch
Type
Hardback
Publisher
Emryss
Author(s) Tinus Smits
5+ Items In stock
Delivery time 24 hours
€22.50

'Autisme is te genezen'.


Het is een van de meest opzienbarende conclusies in dit boek van homeopathisch arts Tinus Smits (1946-2010), die de laatste jaren van zijn leven heeft gewijd aan het ontwikkelen van de CEASE Therapie om autistische kinderen te genezen. En om achter de talloze oorzaken van autisme te komen.

In de dertig jaar dat hij werkzaam was als homeopaat, zag hij een explosieve toename van het aantal autistische kinderen. Tijdens zijn onderzoek heeft hij meer dan 300 autistische kinderen behandeld en in veel gevallen hebben de ouders hun kinderen 100 procent genezen verklaard. Hun ervaringen - en zijn ontdekkingen - staan opgetekend in dit hoopgevende boek.

Aan de basis van de CEASE Therapie ligt isotherapie, een vorm van homeopathie die de toxische stoffen die autisme mede hebben veroorzaakt - als een homeopathisch medicijn gebruikt. Volgens Dr. Smits is autisme een stapelingsziekte met meerdere oorzaken.

De CEASE Therapie verovert momenteel de hele wereld. Precies zoals Tinus Smits het heeft gewenst. Ontdek zelf hoe belangrijk dit boek is voor de wereld en verspreid het goede nieuws.

Ik zou deze behandeling iedere ouder aanraden. Trek je vooral niets aan van de buitenwereld en geef niet op! Het is geweldig om je kind zo vooruit te zien gaan! Moeder van Margriet

Het is alsof ik een tweede leven heb gekregen. Siem, genezen van autisme

Het is verbazingwekkend om te zien hoe deze behandelmethode zoveel lijden van kinderen en hun ouders kan oplossen. Hopelijk tonen deze verhalen aan dat anderen deze methode ook succesvol kunnen toepassen. Tinus Smits

More Information
SubtitleHomeopathie biedt de oplossing
ISBN9789076189376
AuthorTinus Smits
TypeHardback
LanguageDutch
Publication Date2012
Pages202
PublisherEmryss