Shopping Cart - € 0,00 (0 items)
Login to earn Reward Points for sharing!

Psychologische Portretten deel 3

by Catherine R. Coulter

Special Price: €21.50

Regular Price: €25.00

You'll earn 21 Reward Points for this item

Availability: In stock

Description

De Amerikaanse homeopate Coulter beschrijft levendig en beeldend de belangrijkste homeopathische geneesmiddelbeelden.

Een duidelijk voorbeeld van eerverlies en ongenade die een ns trotse persoonlijkheid trof, was de dorpsadvocaat die altijd de steunpilaar van kracht en rechtschapenheid in zijn omgeving was geweest. Totdat uitlekte dat hij nog nooit van zijn leven inkomstenbelasting had betaald. Op de n of andere manier had hij het weten te ontduiken of was hij over het hoofd gezien door de belastingdienst. De dader was zo inflexibel in zijn gevoel voor eerverlies dat hij, toen de ontdekking openbaar gemaakt werd, begon over het benemen van zijn eigen leven.

De vrouw van deze ernstig gekwelde man vond echter de weg naar een homeopaat, die zonder te aarzelen Aurum metallicum aan haar echtgenoot voorschreef. Misschien was het toeval, maar binnen een week had hij het idee van zelfmoord laten varen en had hij zich in plaats daarvan gewijd aan een goed plan om zijn belastingschuld af te betalen.'

Tien jaar na haar eerste twee boeken verscheen een nieuw boek van de Amerikaanse homeopate Catherine Coulter. In Psychologische Portretten deel 3 schetst zij de geneesmiddeleelden van de homeopathische middelen Aurum, Graphites, Thuja en Causticum.

Daarnaast geeft Coulter in een Vergelijkende Materia Medica haar visie op opvallende karakteristieken als helderziendheid, achterdocht en grootmoedigheid.
Psychologische Portretten deel 3
ISBN 9789071669569
Language Dutch
Author Catherine R. Coulter
Pages 288
Type Paperback
Publisher Homeovisie